Päivitetty 31.7.2023

Tays / syövänhoito
Potilasohje 65.00.89

Syövänhoidon verkkopoliklinikka (NOONA) syöpäpotilaiden voinnin seurannassa

Yksikössämme on käytössä syövänhoidon verkkopoliklinikka (NOONA) syöpäpotilaiden voinnin seurannassa.

Verkkopoliklinikan avulla sinulla on mahdollisuus raportoida mahdollisista oireistasi ympäri vuorokauden. Hoitohenkilökunta vastaa sinulle virka-aikana 1−2 arkipäivän kuluttua yhteydenotostasi. Verkkopoliklinikkaa ei ole tarkoitettu päivystyksellisten asioiden hoitoon. Päivystyksellisissä asioissa sinun pitää ottaa yhteyttä hoitavaan yksikköösi tai lähimpään päivystykseen entiseen tapaan.

Yksikkömme hoitajat ja lääkärit hyödyntävät verkkopoliklinikan tuottamaa tietoa hoitotyössä. Se auttaa meitä seuraamaan vointiasi sekä antaa mahdollisuuden aiempaa yksilöllisempään hoitoon.

Näin saat syövänhoidon verkkopoliklinikan (NOONAN) käyttöösi

Syövänhoidon verkkopoliklinikkaa käytetään internet-selaimella. Sen käyttämiseksi tarvitset internet-yhteydellisen tietokoneen tai mobiililaitteen sekä sähköpostiosoitteen.

Syövänhoidon verkkopoliklinikan saat käyttöösi kirjautumalla OmaTays -palveluun osoitteessa www.omatays.fi. Rekisteröitymisen jälkeen voit käyttää verkkopoliklinikkaa joko OmaTaysin, selaimen (www.noonaclinic.com) tai Noona-mobiilisovelluksen kautta. Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät kirjautumisen jälkeen verkkopoliklinikasta.

Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä, kerro siitä hoitajalle vastaanoton yhteydessä.

Syövänhoidon verkkopoliklinikan käyttöön ottaminen on täysin vapaaehtoista ja potilaille maksutonta. Perinteinen puhelimitse tapahtuva asiointi säilyy uuden toimintatavan rinnalla. Voit itse valita sinulle sopivan asiointitavan.